YouTube

Je kan als speler het misschien leuk vinden om YouTube video’s te maken en lijkt het je misschien wel leuk om die ook te maken voor of over IckCraft. Dit is mogelijk en wij vinden het ook leuk als je dit doet. Je kan zelfs in-game een speciale YouTube rank krijgen hiervoor. Dit geeft je geen extra mogelijkheden of spullen maar laat puur zien dat jij een YouTuber bent. Om dit te doen hebben we wel een aantal eisen waaraan je moet voldoen.

 

– Je moet minimaal 750 subs hebben*

– Je video’s moeten minimaal 5 minuten lang zijn

– Je video’s mogen niet langer zijn dan 20 minuten zijn

– De kwaliteit moet minimaal 720p zijn (hoger mag altijd)

– Als je jezelf in beeld hebt (wat niet per se hoeft) moet de webcam kwaliteit ook goed zijn

– Als je een microfoon gebruikt moet deze goed verstaanbaar zijn zonder ruis (en ook eventuele mensen via Skype of andere platformen die mee aan het doen zijn)

– Je moet een basis kennis hebben van editen om dingen weg te kunnen knippen die ongepast zijn of fout liepen om een goedlopende en fijne video te maken

– Je upload minimaal 1 video per week van de server

– Geef duidelijk het IP van de server in de beschrijving

– Minimaal 1 IckCraft video moet al op je kanaal staan

*We kunnen hiervan afwijken als wij als owners beoordelen dat de rest van je kanaal er super uit ziet. Ook wil het niet zeggen dat als je de subs wel hebt dat je dan gelijk een YT rank krijgt.

Je kanaal word beoordeeld door de owners op het gehele plaatje.

Als je aan deze eisen voldoet kan je een aanvraag doen op het forum. Zorg er wel voor dat je al minimaal 1 video hebt geupload op IckCraft.