Het volgende event?!

Discussie in 'Events' gestart door 4our7even, 10 mrt 2018.

?

Welk event moet het volgende event zijn?

 1. IckUhc

  45,5%
 2. IckSumo

  18,2%
 3. IckSpleef

  9,1%
 4. IckBridge

  9,1%
 5. IckDefend

  18,2%
 6. Anders? Informeer event-team

  0 stem(men)
  0,0%
 1. 4our7even

  4our7even Well-Known Member
  Event Manager

  Lid geworden:
  18 nov 2017
  Berichten:
  28
  Leuk Bevonden:
  6
  4our7even
  Legend
  Het volgende event?!

  Hallo allemaal, wij zijn er weer!

  Wij zitten bomvol ideeën en het worden er veel! Daarom moeten wij samen keuzes maken! Welke vind jij het leukste? Laat het weten met deze strawpoll hierboven!

  Hier een paar opties voor de volgende events:
  IckUhc
  IckSumo
  IckSpleef
  IckBridge
  IckDefend

  Hier de uitleg over de events:

  IckUhc, Dit is een event waar je in een team zit van maximaal 3000 man, unlimited dus. Je word met een random machine uitgekozen en zo kom je dus in je team terecht, blauw, rood, geel of groen! Na dat je in je teams zit heb je 30 minuten om te survivalen en de goede stuff te krijgen zodat jij meer kans hebt om te winnen! Let op, tijdens dit staat pvp UIT maar speler kunnen WEL bij je komen. Na 30 minuten te survivalen zal de worldborder veranderen! Dit zal elke 10/5 minuten gebeuren, lukt het niet in deze tijd in de border te komen zal je langzame damage krijgen, half hartje per seconde. Als je hierna alsnog niet in de border bent ga je dus dood en ben je automatisch uitgeschakeld! Elk team heeft in TeamSpeak zodat het minder chaos zal worden. Jullie kiezen de teamcaptain, die zal de leiding hebben over het team en ook in jullie TeamSpeak channel dus. Zonder buggs en aboes deze keer!

  IckSumo,
  Sumo is een gamemode waarbij je op een klein platform staat. Het is de bedoeling dat je je tegenstander van dit kleine platform eraf slaat. Als je je tegenstanders eraf hebt geslagen win je! Hierna moet je tegen de winnaar van ronde 1 en zo verder. Je bent naked en krijgt geen damage en dus hitpoints. Het gaat dus om de skills en veel om de tactieken die je hebt. Veel server hebben deze gamemode je kan dus handig oefenen!

  Hier een filmpje waar je kan zien hoe een 1v1 sumo eruit ziet. *Click*

  IckSpleef, Deze staat op het forums,*click*

  IckBridge, Het eerste onbekende event in dit rijtje! IckBridge is een event waar je in teams van 2 tegen een ander team van 2 skybridge gaat. Je krijgt een een PvP kit die jullie mogen kiezen als dit het meest aangevragde event word, dit is of de clasic Ick-kit of de HCF-kit. De inhoud van de kits spreken voor zich, toch vragen vraag het aan me ingame of poke me op TeamSpeak 4our7even! Als je wint zal je doorgaan naar de volgende ronde, er zullen meerdere rondes tegelijk gespeeld worden. Er zal hier geen aanmeldingsformulier zijn maar zorg wel dat je goed voorbereid bent met je team van 2 anders word je NIET gemengd met iemand anders die geen team heeft!

  IckDefend, Bij dit event moet je je eigen vis verdedigen en de enemy's mogen zo min mogelijk damage doen op je vis! Maar wat is een vis?? Het defend team heeft 3 vissen met een durability van 40. Als je dus 40 keer deze op deze vis klikt word is de vis kapot. Als je alle 3 de vissen hebt gesloopt heb je gewonnen. De defenders hebben omdat ze moeten defenden beter gear en special ability's zoals knockback en of punch bows! Ook zullen zei beter gear hebben en een beter zwaard. Maar de attackers zijn wel met een meerderheid, het team van de attackers bestaat uit 14 en van de defenders uit 6! Het potje duurt maximaal 10 minuten als de attackers dan niet de 3 vissen gesloopt hebben winnen de de defenders! Ook hebben de defenders een langere deathcooldown. De attackers zullen 10 seconden dood zijn en de defenders 15! Met deze aantallen heb je dus goede communicatie en etherdiscipline nodig!

  Jullie event, stel jij hebt nog een idee voor een gaaf event? Informeer het event-team hier dan mee!

  Heb je vragen over een van deze events? Stuur een berichtje naar ons. Dat kan op de server, in TeamSpeak of hieronder aan het Event-Team 4our7even(SoesieSlayer), Ahz0, Gapple, GummyBeer of Snelledraak.

  Met vriendelijke groet,
  Het event-team!


   
 2. Lysander

  Lysander Eindbaas
  Forum Manager

  Lid geworden:
  9 nov 2017
  Berichten:
  163
  Leuk Bevonden:
  46
  xLysander
  Legend
  Ik stem voor:

  Voice of Ick: Staff battle

  :)
   
  Thryleos en 4our7even vinden dit leuk.
 3. 4our7even

  4our7even Well-Known Member
  Event Manager

  Lid geworden:
  18 nov 2017
  Berichten:
  28
  Leuk Bevonden:
  6
  4our7even
  Legend
  We kunnen wel een staff event organiseren maar dit is voor de spelers en staff, gelieve 1 van bovenstaande aan te klikken in de strawpoll of anders aan te tikken en dat idee hieronder te zetten. Voor overige vragen je weet ons te vinden. Voor vragen over staff events, zoek contact met me op op discord
   
 4. Thryleos

  Thryleos Forum Gebruiker
  Forum Gebruiker

  Lid geworden:
  13 jan 2018
  Berichten:
  18
  Leuk Bevonden:
  3
  Thryleos
  Helper
  Ik stem voor IckUHC! Btw als je hulp met het event zoekt of leiders of staff die rontkijkt / misschien sfeer beelden maakt dan kan je mij altijd roepen. Met Vriendelijke Groeten Thryleos (Helper)
   
  4our7even vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina