Hostage houden in Faction

Discussie in 'Nieuws' gestart door Valcoxic, 18 nov 2017.

 1. Valcoxic

  Valcoxic Owner
  Owner

  Lid geworden:
  22 okt 2017
  Berichten:
  167
  Leuk Bevonden:
  63
  Valcoxic
  Hallo Allemaal!

  Heb even iets te melden.
  Ik en de rest van het staff team, krijgen de laatste tijd heel veel Helpop's(112's) binnen van jullie, Die gaan over dat jullie vaak langer dan 5 minuten in een trap worden gehouden.
  Ik heb hier even iets op aan te merken zodat het iets duidelijk word voor jullie.
  • Er staat sinds kort bij de regel die hierover gaat bij de /regels (Hostage) bij. Hostage betekend letterlijk Gijzelaar als in gevangen. De regel geld dus dat als je in een 1 bij 1 zit dat je om bijvoorbeeld de 20 seconden wordt geslagen en je niet kan /f homen of kan uitloggen.
  • De regel geld als je tegen je wil word gehouden als pet (naakt in iemand zijn base)
  • Als iemand je slaat en vervolgens weggaat om iets te pakken en dat 2 keer doet, hoef je dit NIET te helpopen. Je kan als hij dan lang weg is toch uitloggen.(Doe dit wel als hij het 5 minuten lang doet)
  • De regel geld niet als iemand je probeert in te bouwen. Hij probeert je in te bouwen, dat kan wel 5 minuten duren alleen hij PROBEERT je in te bouwen. Het is je eigen keus als je dat tegenwerkt.
  • De regel geld niet als je 5 minuten word beschoten. Degene van wie de trap is probeert je dan ook te killen. (Helpop dit als hij je een keer in de 20/25 seconden beschiet voor een lange tijd.)
  • NOOIT zeggen dat je je armor gaat droppen en dan tijd rekken zodat wij denken dat jij langer dan 5 minuten in een trap zit! Als je dit toch doet kan het bestraft worden met een ban!
  • Als je blijft spammen dat je langer dan 5 minuten in een trap zit en dit niet zo is. Kan dat bestraft worden met een kick. Zo ben jij 'sneller' dood en is er hopelijk geen probleem meer.

  Ik hoop dat die regels jullie wat meer helderheid brengen.
  Veel plezier op de server!
  Het Ickcraft Staff Team.
   
 2. Psychoxiz

  Psychoxiz Forum Gebruiker
  Forum Gebruiker

  Lid geworden:
  18 nov 2017
  Berichten:
  76
  Leuk Bevonden:
  16
  yvyvy
  Hallo Rick,

  Ik vroeg laatst aan een staff lid , als zit je in een trap en je hebt de mogelijkheid om uit te loggen dan mag dat niet want dan zit je theoretisch gezien nog een in een ‘chase’

  Beetje verwarring heb ik!?

  -Cas
   
 3. Valcoxic

  Valcoxic Owner
  Owner

  Lid geworden:
  22 okt 2017
  Berichten:
  167
  Leuk Bevonden:
  63
  Valcoxic
  Het klopt dat in een chase uitloggen niet mag. Maar in de regels staat wel dat je in een trap mag uitloggen. En zolang dat in de regels staat mag het gewoon ;). Als een staff dat zegt kan je altijd zeggen kijk maar /regels xD
   

Deel Deze Pagina